• 1011
    18 aralık 2021 galatasaray başakşehir maçından sonra yapmaları gereken açıklamalar ertesi günü fatih terim tarafından yapılmakta olan ekip. başarı durumu zaten ciddi tartışma konusuydu, artık sanırım meşrutiyetleri de şöyle bir sallantıya girdi bu olaydan sonra. üstelik bu açıklamalardan sonra gelmesi muhtemel cezalardan sonra ortalık daha da karışacaktır hem kendileri hem galatasaray adına...

    ilk anda gazeteci gazlaması olması daha mantıklı görünen; 18 aralık 2021 galatasaray başakşehir maçı öncesi-sonrasında hakem zorbay küçük, kerem aktürkoğlu ve arda turan üçgenindeki olayların doğruluğu resmi bir ağızdan ancak 20 saat sonra doğrulanabiliyor. bunu da kulübün kendisi, yöneticileri, yere göğe sığdırılamayan iletişim departmanı değil hocanın kendisinin olağandışı basın toplantısı duyuruyor.

    eğer bu yönetim bunu ancak hoca üzerinden dillendirebiliyorsa zaten ortada çok ciddi bir meşrutiyet problemi var demektir. eğer yönetim geçen gün * divandan yediği azarlardan ve hocaya yapılan suçlamalardan sonra hocaya bir ceza daha aldırmak için işi buraya sürdüyse ortada çok çok daha ciddi bir problem var demektir.

    ya galatasaray'ın başına çorap örmek için "galatasaray'ı asla affetmeyeceğim" demiş bir federasyon başkanı ile ortaklık yapan bir hain grubudurlar, ya da divandaki abilerinin sözünden dışarı çıkmayan kukla ekibidirler.

    artık hangisi olduğunu göreceğiz zaman içinde...
App Store'dan indirin Google Play'den alın