• 996
    evet bir sallanmaya başladılar. ama bugünkü olay daha yeni yaşandı ve olayın önünü arkasını tam anlamıyla dinlemeden hemen suçlanmasını ben anlamıyorum.

    fatih hocama takım mı verdi dendi önceki yönetim için, bu yönetim ne istediyse aldılar. futbolcuların ücretlerini açıklanabilir seviyelere çektiler. hocama rahat bir çalışma imkanı verdiler.

    buradan yazması ne kadar kolay. koskoca bir camiayı yönetiyorlar. ve kurtlar sofrasındalar resmen. bugünkü maçta da öyle aleyhimize puan kaybettirecek derecede hata da yapılmadı. olaylar doğrudur hakem bunları demiştir de ama belli mevkideki insanlar bunlara kendileri şahit olmadıysa önce oturup bir değerlendirme yapmalıdır.

    sanırım biz odağı teknik heyetten uzaklaştırmak adına her yere saldırıyoruz. arkadaşlarım, renkdaşlarım hepimizin asıl ortak noktası, sevdası galatasaray. ve bu takım hiç de hak etmediği yerde. herkesi seviyoruz ama bu takımda yanlış giden o kadar şey varki puan kayıplarının yarısını ona buna versek de en az yarısı da teknik heyetin suçu. şu takımda herkesin gördüğü sorunları görmemeleri, yanlış takım planlaması yapması şu anda bizi bu hallere getirdi.

    sanırım bir de hocam bir lafını da gerçekleştirmek adına böyle bir puan durumundayız sanırım. 8’de kapanır 18’de. malum şu anki puan durumu 18.
App Store'dan indirin Google Play'den alın