• 152
    görevi kendi isteğiyle bırakana kadar fatih hoca'nın, önümüzdeki seneki icraatlerini görene kadar burak elmas'ın sonuna kadar arkasındayım.

    türk insanı planlama nedir, nasıl olur, bu yolda sancıları nedir gerçekten haberi yok. bu yüzden ülke bu halde zaten. yıllarca "biz büyük takımız, şampiyonluk dışındaki sonuçlar başarısızlıktır" karın ağrısıyla bu planlama için gerekli neşteri vuramadık, şimdi dövizin de etkisiyle af edersiniz kıçımızda ayı bağırıyor.

    insanların hakikaten ne gelişim ne devinim görmek istediği var. alalım 7-8 tane yıldız 1 tane şampiyonluk alalım diye 5 sene eziyet çekelim falan istiyorlar. öyle oldu hep şu ana kadar işte, benzeri beşiktaş'ın da başına geliyor, fenerbahçe'nin de başına geliyor önümüzdeki seneden itibaren trabzon'un da başına gelecek.

    hadi kendimize kurbağanın öküz modeli aldığı gibi bayern, liverpool, atletico falan örnek aldığımızı var sayalım. bu takımlar şu anki dominasyonunu 1-2 senede mi kurdu zannediyorsunuz. isterseniz bayern'in 2010'lar başındaki liverpool'un 4-5 sene önceki halini atletico'nun 7-8 sene önceki haline falan bir bakın. bu takımlar senin büyüklüğünün yaklaşamayacağı seviyede, senden daha kadim kulüpler. şu anki dominasyonlarını kurabilmek için 4-5 sene değil belki 10 sene uğraştı bu takımlar halen de o planlarına sadıklar.

    iyi ki kulübede fatih terim var, iyi ki kulübün başında bahsettiğim tip insanlar yok valla yazıyı yazarken bile sinirleniyorum bunları açıklamaya gerek duyduğum için. 1-2 sene de sabredin anasını satayım, başarı kupa değil bi gelişim görün 1-2 sene de bir şey çalınmaz hayatınızdan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın