• 283
    insanların karakteri kazanırken değil kaybederken anlaşılır. yarış ve sezon için konuşulacak çok şey var tabiki. ancak kaybedilen ve hatta kaybediliş şekli çok tartışılan bir sezonun sonundaki olgunluğu ve yaklaşımı onun tarihin en büyük sporculardan biri olarak anılacak nedenlerindendir. en azından benim açımdan. haterları her yerden çıkıp aksi argümanlar söylemeye çalışsa da...ama bir söz vardır "haters gonna hate potatoes gonna potate". onlar her zaman konuşmaya devam edecektir.
    goat olup olmadığını veya en yetenekli pilot olup olmadığını iddia etmiyorum. tarihin en büyük sporcularından biri diyorum. muhammed ali gibi cristiano ronaldo gibi lebron james gibi yaptığı işe olan saygısı, toplumsal konulara olan bakış açısı, sportmenliği ve insanlara ilham kaynağı olabilmesi. spor sadece rekabet değildir. ve benim için en iyi sporcu en başarılı veya hep kazanan değildir.
    hamilton'u yarış içerisinde çirkef veya ağlak bulanlar olabilir ancak anlık duygudurumlar rekabetin yarattığı ortamda değişkenlik gösterebilir. ama temiz sürüşü, rakibe saygısı, her şartta kendi doğrularını dile getirebilmesi, sportif yaşantısı, doğaya çevreye ve insanlığa saygısı göz önünde bulundurulduğunda örnek bir sporcu. kendisine çok saygı duyuyorum. dün kaybetti ama yarış sonrası açıklamaları ve görüntülerine bakınca birçok kişinin gözünde seviye atladı.
    not olarak şunu da belirteyim 2021 ingiltere grand prix deki abartılı sevinci kendisine yakışmadı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın