• 278
    2021 abu dhabi gp sonrasi internette biraz gezinip reaksiyonlara bakayim dedim ve insanlar maalesef beni yaniltmadi. turkiye'deki taraftarlar gibi kazananlar digerine agla vs gibi seyler yazarken hamilton taraftarlari ise her zaman oldugu gibi hamilton'a irkcilik yapildigini yazip duruyor. 7 kez dunya sampiyonu olmus, olurken de fia ve formula dunyasindan her zaman ayricalik kazanmis kisi, irkcilik yapilip sampiyonlugu engellenmis:/
    hamilton'in sevilmemesinin sebeplerinden 15.numara, kendisi ve taraftarlari hoslarina gitmeyen bir sey oldugu anda sebebini irkcilik olarak yaftalamalari.

    inanilmaz yetenekli pilot. ilk 10 yapsam kesin koyarim. senna hayrani olsa da prost ekolunden oldugunu dusunuyorum. msc, senna, prost, lauda, gilles, alonso sonra da ham.

    yeteneklerini bir kenara birakarak konusuyorum, formula icin buyuk bir ikon olup asla idol olamayacak olmasinin sebebi the gentlemen filminde colin farrel tarafindan aciklandi:
    "but you are black and you are a cunt, ernie.... he didn't say black people were cunts, ernie. he was being specific to you. one has nothing to do with the other"
App Store'dan indirin Google Play'den alın