• 252
    kangrenden hallice olan şube.

    erkek takımına geçen sezon sondan bir önceki haftaya kadar yaşanan küme düşme korkusuyla iyi kötü bir kadro kurulmuş. birkaç üyenin kişisel markajı ve çabasıyla erden timur sağolsun bir sponsorluk verilmiş. kadın basketbol takımının tüm yükünü çeken 4 oyuncusu ligde avrupada kaderimizin belirleneceği aralık ayına yorgunluktan patır patır dökülmüş sakat giriyor. sponsorsuzluğu artık fenerbahçe tetikçisi güya basketbol platformlarının bile "yazıktır bir sponsor" demesine sebep olmuş. dünyanın en iyisi tekerlekli sandalye basketbol takımı bile kaderine terk edilmiş. fenerbahçe'si, beşiktaş'ı ve adını sanını bilmediğimiz müessese takımları yağmalamış kadrosunu, kendi kendine hayatta kalmaya çalışıyor.

    salon desen erkek takımı bu sene de bir şekilde kapağı attı sinan erdem'e. kadın takımı ise ilkokul salonundan hallice bir ucubeye sürgün. soyunma odası varla yok arası, otoparkı yok, şehrin dışında değil ama araçla ulaşımı bile neredeyse yok. çarpık kentleşmenin arasına kondurulmuş bir küçük yapı. orada avrupa'nın en üst liginde mücadele etmeye çalışıyorlar. tekerlekli sandalye takımının nerede ne halde olduğunu bilen bile çıkmıyor.

    erden timur ve arkadaşları sağolsun sinan erdem courtside'ında iyi kötü 15-20 kişi toplanıyor erkek takımın maçlarında. var olan bütün "kamuyou" da bundan ibaret bu şubenin. onların da asıl derdi bazı kişilerle fotoğraf karesine girmek. yoksa kimsenin galatasaray basketbolunu dert ettiği yok...

    sosyal medya desen betçi fenomen hesaplar, survivor fan sayfaları, ruhsal sağlığı bile şüpheli bazı takıntılılar arasında sıkışıp kaldı şube..

    arkadaş ortamlarında, iş ortamlarında, aile arasında bile taşşak geçilmek pahasına takip etmeye çalışıyorum ben bu şubeyi. kaptanından koçuna "ben olsam gelmezdim" dedikleri maçlara ebesinin nikahından kalkıp geliyorum. 20 milyonluk şehir istanbul'da bu şubenin herhangi bir maçına kendi rızasıyla gelen 100 kişi bile yok. 3-4 sene önce kurulmuş müessese takımlarının delegasyonu daha kalabalık galatasaray basketbol seyircisinden...

    keşke kapansa da kurtulsak artık götünü yırtan bir avuç arızalı olarak...
App Store'dan indirin Google Play'den alın