• 931
    ayda bir iki kez yayımlanan ve bizlerin dahi okumadığı hakem performans analizleri yerine daha güçlü tepkiler koyması zaruret halini almış yönetimdir. falanca şirketin filanca departmanında çalışan beyaz yakalı abiler olarak paçanıza zahmet olmazsa bir miktar çamur bulaştıracaksınız.

    8 aralık 2021 fatih terim basın toplantısında gözlemciden tff yöneticisine oradan da var hakemlerine dek isim isim şikayet etti. doğru sistem budur, hedef göstereceksiniz, isim vereceksiniz ki 25-30 milyonluk camia gösterdiğiniz hedefleri kum torbası gibi kullansın, deşarj olsun. kimsenin ilgilenmediği excelde hazırladığınız verileri falan geçeceksiniz. bahattin şimşek 4 aralık galatasaray altay maçında cüneyt ağabeyini var'a çağırıp çatır çatır hakkımızı yedikten sonra çıkıp geçen sene bu adam luiz gustavo'yu atmayıp fenerbahçe'yi yarışta tuttu diyeceksin. bu hakem şaibelidir diyeceksin. ünal aysal'ın cüneyt çakır'a uyguladığı tarifeyi uygulayacaksın.

    hakemlere hayatı zorlaştırmazsanız galatasaray'ın ensesine vuran çok olur. burak elmas konusunda hala hayal kırıklığı yaşadım demiyorum. sabrediyorum. benim gibi pek çok taraftarın da sabrının sınırı var ama. rüzgar tersinize dönüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın