• 6857
    her branşı elbette takip etmiyorum ancak takip ettiğim branşlar özelinde kupalara fazlasıyla uzak kalmış olan canım camiam, parçası olmaktan gurur duyduğum ailem.

    futbol en son 2019'da kazanılan 3 kupa.
    erkek basketbol kazanılan son lig kupası 2013, kazanılan son kupa eurocup 2016
    kadın basketbol kazanılan son lig kupası 2015

    futbol elbette ki gözbebeğimiz, orda kazanınca büyük bir kesim mutlu oluyor bende dahil. ancak biz bir marka isek, en iyi olmak istiyorsak kazanılacak kupaların sonu olmamalı, müzemize 1.lik kupaları eklenmeli. uzunca bir süredir benim takip ettiğim branşlarda bir 1.lik yok, bildiğim kadarıyla voleybolda da ne kadınlarda ne erkeklerde bir başarı yok.

    bütçe olarak hepsinde tepede olacağız diye bir şey yok ancak bu kadar da 1.liklerden uzak kalmak bize yakışmıyor açıkçası.

    futbol özelinde son döneme kadar fatih terim demek başarı demekti, olduğunda futbol cepteydi. ünal aysal döneminde yapılan yatırımla gerek erkek gerekse de kadın basketbol takımlarımız gerek yerel gerekse de uluslarası alanda büyük başarılara imza attılar, bizi gururlandırdılar.

    bugünlere dönmek kolay değil ama ne biliyim önce yarı finaller gelsin, final kaybedelim ve sonunda kupaya, kupalara ulaşıp oraların gediklisi olalım. gerçekten sarı kırmızıya yakışmıyor bu görüntü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın