• 153
    altay'ın kurbağalama stili kuvvetli yalnız.

    neyse.

    savunmada bazı sıkıntılarımız var. yediğimiz golde rakibi o dar alanda karşılamak ve topu bir türlü o alandan daha uzağa yöneltememek sıkıntı. o kadar dipte kapanmışken rakibe şut açısını vermek başka bir sıkıntı. o gol yenilmemesi gereken bir gol.

    onun haricinde öyle kötü oynamıyoruz. çok iyi de oynamıyoruz. ideal bir oyunumuz var bence sahada. en azından top rakipteyken topun karşına topyekun geçen, kapanan bir rakibe karşı her an pozisyon bulacak gibi oynuyoruz. ki bulduk da... o dar alandaki defans arkası koşuları ödüllendirecek pasları atabilsek keşke. bunu en iyi yapan o pik barcelona idi. messi-iniesta-xavi falan... bizim tabi o kadar usta ayağımız yok. kaldı ki defans arkasına koşu atan sadece hücumcular olmamalı. berkan'ı oraya doğru koşu atarken daha çok görmeliyiz.

    kerem aktürkoğlu yine efso oynuyor yalnız. topu alışı tutuşu pas atışı bile artık güven veriyor. pas verişinde bir tokluk hissediyorum artık. özellikle arkası dönükken top alırken topu sahanın içine doğru kontrol edişi ve böylece rakibi daha ilk hamlede ekarte edişleri çok iyi. bunu artık sürekli yapıyor.

    sayılmayan 1 golü var. ki doğru karar. anholt'u kaçırdığı 2 pozisyon var ki 1'i zaten direkten döndü. sadece bir hızlı atak pozisyonunda soso'ya doğru dışa doğru açılan bir top gönderdi. orada daha başka opsiyonları da vardı halbuki. gözümünüz önünde her gün büyüyor. maşallah!

    onun haricinde soso çok eforsuz oynuyor. iyi anlamda değil.

    takım bence iyi yolda. belli başlı şeyleri, yenilsek de kötü uygulasak da oturmuşuz gibi duruyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın