resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 5339
    2014 2015 sezonunun başlangıcında kendi isteğiyle galatasaray'dan ayrılmıştır. zaten geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru takım gayet iyi toparlamış ve yanlış hatırlamıyorsam son 5 maçta 5 galibiyet veya 6 maçta 5 galibiyet gibi bir istatistik yapmıştı. kimse gitmesini de istemiyordu, iyi sinyaller veriyordu takım mancini döneminin sonuna doğru.

    ayrılma kararını da ünal aysal'ın kendisine verdiği sözleri finansal fair playden ötürü gerçekleştiremeyeceğini anladığı anda vermişti zaten. avrupa'da yarışmacı bir takım kurma vaati ve projesi vardı ve mancini'yi de böyle tavlamıştı aysal. gelecek sezon için planlama yapılırken mancini istediklerinin olmayacağıno anladı bir de üzerine sattığın kadar al muhabbeti dönmeye başlayınca çok beyefendi bir şekilde ceketini alıp gitti.

    yani kimse kendisini göndermedi, son döneminde de takım gayet iyi oynuyordu. kendisi ayrıldıktan sonraki sene şampiyon olduğumuz için keşke bir sene daha kalsaydı diyemiyorum ama keşke daha güzel bir zaman diliminde karşılaşsaydık diyebilirim mancini için. klas adamdı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın