• 43
    nike halı saha ligi yalan olmuştur. sebebi; katılımcıların baştan sona katılmak zorunda olmasıdır. bilmediğimiz takımı da çıkaramayacağımıza göre biz kendi aramızda turnuvayı yapalım en iyisi.

    turnuva için 4 takım olacak. 6 takım da 8 takım da çıkar ama biz 4 takım yapalım. malum satışlar söz konusu olacak. 4 takımı bile toparlayamayacağımız zamanlar olacak. bu satışların önüne geçmek için harika planlarım var;

    turnuva 2 ayaklı olacak.

    bir eşleşme vezirspor tesislerinde oynanacak, ( altunizade )
    diğeri mehmet akif spor tesislerinde. ( bahçelievler - merter- güngören arası bi yer )

    hangi takımlar nereye yakınsa, o takımlar evinin yakınında olan yerde oynayacak.

    final maçı ortak bir yerde olacak.

    saha paraları;

    malum halı sahalar pahalı. millet öğrenci falan zor olur. merak etmeyin kardeşlerim üyelik sistemi ile oynayacağız. yani tek maç yapıp yendim bitti olmayacak. 2 maç yapılacak yenen takımın belli olması için ve her takım birbiri ile maç yapacak. bu da sahadan ekstra indirim almamız demek.

    haydi oynayalım o zaman.

    not: takımları belirlemek için ayrı bir zirve düzenlenmeli. öyle herkes kafasına göre takım almamalı bence. denk olmalıyız.
    ----

    edit: he unutmadan; seyirci olsun. mutlaka olsun. ve kazanan takım, şampiyon takım sözlüğün takımı olsun. dış gruplarla yapacağımız maçlarda bizi temsil etsin. daha ekşi ile, diğer galatasaray grupları ile maç yapacağız. sağlam takım lazım.

    toka hepinizi selamlar ve der ki; vakitlerin en güzeli sözlük yazarlarıyla geçer. sizinle öldürdüğüm zamana hiç acımıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın