• 2788
    bu konuyu ben de bir süredir düşünüyorum, ama bu takımın 7+4'ü hali hazırda kaldıracak potansiyeli var. bunu kerem'in satılma ihtimalini de düşünerek söylüyorum. 1- berkan kutlu. orta sahada oynatılacak bir türk daha her takdirde olacaktır -- fiziksel olarak iyileşmeye devam ederse taylan, emre akbaba takasıyla dahil edilebilecek umut güneş, emre kılınç, hatta bartuğ/atalay. iki buraya rahat yerleştirilir. kerem transfer yapmadan satılsa bile galatasaray'ın burada daha büyük bir rol vermeyi deneyebileceği iki oyuncu var, yunus akgün ve barış alper yılmaz. teknik ekip bu iki oyuncuya toplamda güveniyorsa transfer yapmamayı seçebilir. kerem satılmazsa banko kerem var zaten, ama oyuncunun abdülkadir ömür gibi sakatlık riske etmeden avrupa'ya gitmek istediğini düşünüyorum.

    4 tabii ki sıkıntı, fakat 4'üncü yerli futbolcu zorunluluğu demek diğer takımların da 4. oyuncuyu oynatması gerektiği anlamına gelecek. halil biraz formunu düzeltirse takımda kesinlikle tutulacağını düşünüyorum, tek forvet oynamasa bile bir opsiyon kendisi. eğer bonservisi alınamazsa stoper rotasyonunda alpaslan öztürk ve hatta iki tane çok değerli stoper yeteneği var **. takımın elinde hala bonservisi olan okan kocuk var, ki top kurtarma alanında şu an ligin en iyi kalecilerinden biri. eğer muslera ile devam edilecekse ligde rotasyonda kullanılmaları çok normal olur.

    bunların hepsi transfer yapılmayan senaryoda geçerli. türkiye'nin en iyi ve kapsamlı scout ekibine sahibiz, son iki senede yapılan kerem ve barış alper gibi transferlerin benzerini zaten belirlemişlerdir. yerli transferinde ilk öncelik halil olacaktır, fakat hiç beklemediğimiz oyuncular da takıma katılabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın