• 172
    galatasarayimizin kadro degerinin 2.5 kati uzerinde bir kadro degerine sahip, muthis kaliteli bir o kadar da potansiyelli futbolculardan kurulu bir kadrosu bulunan fransiz takimidir.

    25 kasım 2021 galatasaray marsilya maçı ozelinde begenmedigim 2 oyuncusu vardi pape gueye ve caleta-car. onun disinda pol lirola, matteo guendouzi, bamba dieng, william saliba, gerson, boubacar kamara gibi isimleri ilerleyen yillarda cok buyuk takimlarda gorecegiz. cengiz, payet, milik ve kalecileri pau lopez'i zaten anlatmaya gerek yok. teknik direktorleri de cok basarili unlu bir isim olan jorge sampaoli. bu duzenlerini bozmadiklari takdirde kendilerinden fransa liginde onumuzdeki 3 yilda en az 1 sampiyonluk bekliyorum.

    25 kasım 2021 galatasaray marsilya maçında bu takimi tabir i caizse ezmemiz cok buyuk is, iki macta 4 puan almak daha da cok buyuk is. cunku bizim de kadromuz cok genc ama henuz onlar kadar kaliteli degil. bu sebeple basta fatih hocam ve ekibine, tum futbolcularimiza, yonetimimize ve buyuk galatasaray taraftarina cok tesekkur ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın