resim
Lincoln Cássio de Souza Soares
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:45
Boy:-
Uyruk:Brezilya
  • 149
    pas atacağı tarafın tersine bakarak pası atabilen yetenekteki oyuncu. son maçta top sektirdiği için yapıan yorumlara kızanlar, gülenler vardır içimizde. bu yorumların ne şekilde söylendiği ,kimin tarafından söylendiği de önemli belki verilen tepkilerde. lincoln topuk pası versin, bakmadan pas atsın, top sektirsin tamam. bunların yapınca taraftar olarak hoşumuza da gidiyor.
    akşamki maç içinse bir dakika durup düşünmek lazım. olaya bu kadar tepki gösterilmesinin sebebi nedir? önce bunu düşünüp anlamak lazım. savunurken de x bunu yaptı, z de amuda kalktı demek çok farklı durmamakta . kendinizi hacettepe de oynayan oyuncularn yerine koyun. iki kırmızı kart görmüşsünüz. ikisi de ikinci sarı karttan ve ilk sarıların biri tartışmalı diyelim ikincisi %100 yanlış. böyle bir durmda oynuyorsunuz. 10 kişi oynarken 9 kişi oynarken de pozisyon kovalıyorsunuz ama doğal olarak açık veriyorsunuz. daha çok koşup ,efor harcıyorsunuz. sinirlerin yıpranması da daha kolay oluyor.
    lincoln bunun rakibine saygısızlık olarak düşünmemiş olabilir bence amacını aşan bir hareket olmuştur. etrafında kimse yokken 20 25 metre topu sektirip ilerlemek lincoln için zor değildir, daha zorlarını çeşitli kereler yapmıştır. biz takımımızın büyük olduğunu söylüyoruz, lincoln ü büyük oyuncu diye tarif ediyoruz . o zaman büyük gibi davranmasını beklerim ,rakibinin aczinden faydalanıp bana gösteri yapmasın isterim. o gösterisini bana fenerbahçe ye 4-1 yenilirken yapsın ben de oturduğum yerden sallayayım "ayağna zçyım, top sektireceğine pas ver totoş" diyeyim ama içten içe de " helal olsun yaptı yapacağını" dedirtsin.
    bir ayrıntı daha var aklımda kalan emre güngör girip defans dörtlü ye döndüğü halde arda son 10 dakika falan atağa çıkmadı pek. kendi sahamızda kaldı, gekirse defans yaptı. bu da benim için bir farktı.
    son olarak kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma.
App Store'dan indirin Google Play'den alın