• 5
    (bkz: #3282366)

    ilgili girisini inceleyelim.

    1) "istifa et ki vasat teknik adamların elinde ne izlediğimizi bilemeyelim."

    vasat olmayan fatih terim'in elinde izlediğimiz şeyi de bilemiyoruz. yani bu durum daha saçma.

    2) "istifa et ki galatasaray nefreti ile yanan ülkeyi sabah akşam talan eden güruh şamar oğlanına çevirsin."

    şamar oğlanına çeviriyor zaten? yani değişen bir şey yine yok.

    3) "istifa et ki kurduğun şu güzel iskelet heba olsun."

    heba oluyor zaten? ısrarla yanlış tercihler yapa yapa bu kadroyu heba ediyor. yani başka hoca gelse de en fazla bu kadar heba eder.

    4) "istifa et ki derbi kazanamama rekorlarımıza geri dönelim."

    geldiğinden beri fenerbahçe'yi evinde, beşiktaş'ı deplasmanda yenemiyor. hatta beşiktaş'a deplasmanda her maçta yenildi sanırım, yanlış da hatırlıyor olabilirim. fenerbahçe'ye karşı iki galibiyeti, bir mağlubiyeti var, geri kalanı olduğu gibi beraberlik. trabzonspor'a karşı da eh işte. unutulmasın ki galatasaray'ın başında hiçbir hoca da bu kadar uzun kalamadı.

    5) "istifa et ki avrupada adımız kalmasın."

    avrupa'da üç sezondur paspas olduk zaten? daha çıkmamızın garanti olmadığı bir avrupa ligi grubuyla bu imaj düzelmez. zaten adımız kalmadı ki? gelen geçen dalga geçe geçe yendi üç sezondur.

    6) "istifa et ki hakemin eliyle alıp rakibe verdiği derbilerden sonra taraftarın yiyebileceği teknik adamlar gelsin."

    girideki tek haklı nokta burası. ama bu, mevcut durumu haklı çıkarmıyor.

    7) "istifa et ki umutsuz ve mutsuz olduğumuz günlere geri dönelim ama duran toptan gol atabilelim!"

    umutsuz ve mutsuz olduğumuz günleri yaşıyoruz zaten? üzerine duran toptan da gol atamıyoruz. eğer illa ki bir tercih yapılacaksa ben bunu tercih ederim. zira şu anki iyimser havayı ben anlamıyorum. oyun planı bırakmayıp rakibe çullanınca bulduğumuz pozisyonları iyi oyun diye kakalıyorlar sürekli.

    8) "öyle işte hocam. skoru alıp kötü oynadığında 'gurur duyabileceğimiz bir galatasaray istiyoruz' diyorlar, güzel oynayıp kaybedince 'galatasaray başarısızlığa tahammul etmez' diyorlar. hocam sen git ki rahat rahat teknik adam yiyebilsin bu futbol duayeni taraftar."

    şu an kaybedince gurur duyduğumuz bir takım yok ki? güzel falan da oynamıyoruz. ee, skoru da alamıyoruz? ama dediğim gibi, rakibin fırsat vermesi ve oyun planının tamamen terkiyle yaşanan pozisyonları iyi oyun diye yutarsanız durumu bu sanıyorsunuz.

    kısacası hamasi, hiçbir gerçekle bağı olmayan bir giri girmiş kendisi. bu tip giriler çok tutuyor ama. duygusal yönden vurunca etkileniyor insanlar demek ki. hayırlısı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın