• 633
    90'lı yılların başından beri galatasaray-fenerbahçe derbisi izlerim. bu süre zarfında bu akşamki maçta olduğu gibi fenerbahçe'ye karşı enayıce kaybedilmiş en az 7-8 tane maç sayarım. bunun yanı sıra, rakibin 6-7 tane net gol kaçırıp, bizim bir atakta gol atıp 0-1 kazandığımız bir tane bile maç hatırlamam. fenerbahçe bizim bu akşam oynadığımız şekilde pozisyona girdiği maçları tertemiz kazanıp önüne baktı yıllarca.

    şimdi baktım başkan açıklama yapıyor televizyonda. kırmızı kart gören fatih hoca sinirden kendini paralıyordur soyunma odasında. oyuncular üzgün, taraftarlar hayal kırıklığına uğramış ve sinirli. bla bla bla.

    sonuç : adamlar yendi ve gitti. geçmiş olsun. başkan şimdi sabaha kadar anlatsın. fatih hoca hakem vs diye ortalığı yıksın. ya da biz taraftarlar olarak hakeme sallayalım. ne değişir. koca bir hiç. adamlar 394.derbi maçını kazandı ve gitti. 4 senelik - 8 maçlık yenilmezlik serisini bitirdi. sahamızda fenerbahçe'yi yenememe serimiz ise 8 seneye çıktı. işin üzücü tarafı ise hepimiz goller kaçtıkça kaçınılmaz sonun geleceğini biliyor ve hissediyorduk. öğrenilmiş çaresizlik gibi ruhumuza işlemiş.

    3 günlük goy goy sonrasında geriye sadece bu çıplak gerçek kalacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın