resim
Taylan Antalyalı
Takım:Samsunspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 2838
    alt yapılarında futbolcu geliştirme özelliği olmayan ülkemizde uzun zamandır adını bildiğimiz ve takımımız için elinden geleni yapan futbolcumuz. yurt dışında alt yapı eğitimi almış olsa şu an çok farklı şeyler konuşuluyor olurdu.

    defanstan topla çıkma özelliğinin takıma yerleştirilmek istenmesi ve takımın bu sezon yeni kurulmuş olması sebebiyle nazarımda iletişim eksikliğinden kaynaklı basit top kayıpları yaşanıyor. ilk topu alan taylan olduğu için de maalesef hata kendisine yazıyor. ona baskı altındayken o pası veren oyuncularda da taylan'ın olduğu kadar hatası var ki hayranlık duyduğum muslera da buna dahil.

    taylan elinden geleni yapıyor daha önceki takımlarında 10 numarada oynamış daha çok. takımın ihtiyacı ve kendisinin de daha fazla süre almak istemesi sebebiyle geçen sezon 6 numara pozisyonunu seçmiş. sorumluluk alması takdir edilmesi gereken bir durum zira al sat dengesinin ffp kurallarının işlediği sezonda transfer yapamazken taylan sayesinde elimiz rahatladı. sorumluluk alan ve bunun karşılığını veren oyuncuya her zaman saygım sonsuzdur. taylan geçen sene bunu fazlasıyla yaptı.

    bir de işin mali boyutu var. falcao'yu eleştirirken eğer falcao yıllık 1 milyon euro alsaydı bu kadar ses çıkmazdı sezonun yarısını kaçırsa bile fakat aldığı paranın büyüklüğü eleştiri boyutunu arttırıyordu. taylan'ın imzaladığı sözleşmede imza parası dahil 4 sezonda toplam alacağı para 13.700.000 tl. sözleşme revize edilmese ve yenilenmeseydi 4 senelik maliyeti günümüz kurundan hesaplarsak 1.100.000 euro civarında olacak. hiç oynamayan ve oynadığı maçlarda takımımızı yakan fatih öztürk bile 2 sezonda 8.000.000 tl karşılığında sözleşmeye imza atmıştır.* bu rakamlara bakınca bile adam ses çıkarmadan sadece işini yapıyorsa saygıyı hak ediyor diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın