resim
Emre Kılınç
Takım:Samsunspor
Mevki:Sol Kanat
Yaş:30
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 1767
    taraftarın kurbanı olduğu iddia edilen futbolcu. keşke güzide taraftarımızın bütün kurbanları emre kılınç gibi yetersiz ve temel futbol becerilerinde sorun olan futbolcular olsa… her kurban emre kılınç ayarında olursa geleceğe ümidim artar.

    half space koşuları, sol/sağ iç oyunu falan diye bana göre hiçbir ekstra özelliği olmayan -sivasspor zamanı şut atıyordu- bir futbolcu kıymete bindirildi. bakın açık konuşayım bugün roberto mancini’ye 6 ay gel yönet takımı desek emre kılınç’a ziraat maçları dışında süre vermez. gider ceyhun’a verir çünkü ceyhunun bile bir özelliği var. uzun boylu, etkili defans yapıyor falan hani bu aşçı sadece pilav yapmayı biliyor ama pilavı da iyi yapıyor. emre kılınç’ın ne yemek yaptığını ben daha anlamış değilim. bunu bugün kötü oynadı diye söylüyorsam fenerbahçeli olayım. ne yorum yapıyorsam oyuncunun stiline göre yapmaya çalışıyorum. altyapımızdan yetişen efecan karaca 2 gömlek daha iyi kanat, iki gömlek daha iyi sol/sağ iç oynar vallahi. illa bu kasa oyuncu gerekiyorsa keşke onu getirsek bari izlediğimiz şeyden keyif alırız.

    edit: unutmadan eklemek isterim, kendisinin vücut dilini, yaydığı enerjiyi falan da hiç beğenmiyorum. sakin, sinik, etliye sütlüye dokunmaz futbolcu tipi. sivasspor’da büyük takımlara karşı oynarken hır gür kavga yapan adam galatasaray’da salon beyfendisine dönmüş. bu da garip geliyor bana.
App Store'dan indirin Google Play'den alın