• 30
    tum yermelere ragmen, hakkinda her gun yazacagim konudur.

    * kimse forum tarzi yazilari elestirmiyor, cunku o da kendimizi ifade etmenin bir turudur. ancak yeri onemlidir. burasi sozluktur ve anayasasina gore, burada anket ve forum tarzi yazilmaz. anketler icin onerim:

    www.ntvspor.net

    forum icin ise onerim :

    http://www.gscimbom.com/forum/

    * yani gordugunuz uzere, bunlarin yeri farklidir, ustteki linke tiklarsin, istedigin gibi, istedigin kadar forum seklinde yazarsin.

    * bir baska takildigim nokta ise, moderasyonun bu konudaki tutumudur. haklilardir belki, hangi birini silip, hangi biriyle ugrasacaklar ama, sozlugu buyuturken, temiz kalmasini saglamanin baska bir yolunu gosterebilirler mi acaba ? gun icerisinde 2 kelam etme hevesi olan gercek sozluk yazarlari, bu tarz entryleri gorduklerinde o hevesleri sifir oluyor ne yazik ki. yani demem o ki, cop kutusuna giden bir entry'de, noktalama isareti hatasi oldugunda nasil fasilite hatasi gibi sebepler gosteriliyorsa, forum ve anket tarzi yazilar icin de bu tarz sebepler gosterilebilir bence.

    * son soz, konuya iyi ya da kotu tepki gosterenlere. daha onceki bir kac entry'imde, bu konuya deginmem sebebiyle karmamin afedersin gotu gordugunu soylemistim. fakat bunun yaninda ozelden mesaj atarak, destek olan arkadaslar da var. benim tek ricam, bu konuda benimle ayni fikirde olmayan arkadaslarin, zahmet olmazsa gerekcelerini de ofsaytlari ile beraberinde gondermeleri. yani, guzel renkdasim, sen ofsaytini ver gene, ama 1-2 satir da yaz, neden sozlugu foruma cevirmek istiyorsun diye. cunku ben burda yazar oldugumdan beri bunun mantigini anlayamadim, belki biri mantikli bir aciklama yapar da ben de sami yen sokagin ortasinda ben bi essegim, yasasin gssozluk forumu diye bagiririm.
App Store'dan indirin Google Play'den alın