• 452
    bu maçta sonuç olarak beraber kaldığımız için üzülsek de uefa avrupa ligi 2021-2022 sezonu e grubu'ndaki grubun sıralamasını çok fazla etkilediği söylenemez.

    eğer bu maçı kazansaydık 10 puanımız olacaktı. önümüzdeki marsilya ve lazio maçlarını kaybettiğimiz ve marsilya ve lazio'nun lokomotiv'i yendiği takdirde grupta 3. olacaktık. durum şimdi de aynı. 2 maçı kaybedip marsilya ve lazio 2 maçı da kazanırsa yine 3. olacağız.

    eğer 10 puan da olsaydık önümüzdeki iki maçtan birinde sadece 1 puan alsaydık ilk 2'de olmamız garantiydi. şuan da 1 puan bizi ilk 2'ye sokar.

    eğer 10 puanda olsaydık alacağımız bir 3 puanın bizi lider yapması için diğer maçların sonuçlarına bakmamız gerekecekti, şimdi de aynı.

    zaten her iki durumda da önümüzdeki maçlardan 3'ün üzerinde bir puan alırsak liderliği garantileyecektik, şuan durum yine aynı.

    tek fark şu olacak, eğer biz marsilya ile beraber kalır, lazio da lokomotiv'le berabere kalırsa, eğer 10 puanda olsaydık, direkt liderliği garantileyecekken, şimdi son maçta ya ikili averajı alarak yenilmemiz ya da berabere kalmamız gerekecek grup liderliği için.

    ayrıca şöyle bir durum da var, eğer bundan sonra lokomotiv 2 maçını da kazanırsa, biz 2 maçımızı kaybetsek bile lider çıkıyoruz.

    yani gruptaki yerimiz açısından bizi üzdüğü kadar etkilemedi bu maç.

    bir de duruma şöyle bakmak lazım. uefa avrupa ligi 2021-2022 sezonu e grubu nda oynadığımız lokomotiv moskova takımı bu gruba 2. torbadan geldi. yani gruptaki diğer takımların daha güçlü olması lokomotiv takımı güçsüz yapmıyor. yani bu grubun 4. torba takımı bizdik. lokomotiv'e de 4. torba takımı muamelesi yapmamamız gerekiyor. forvetinde smalov, futbol direktörlüğü koltuğunda ralf rangnick'in oturduğu bir takımdan 2 maçta 4 puan almak hiç de kötü iş değil. üstelik bunu yeni kurulduğumuz, takımın yaş ortalamasının hiç olmadığı kadar düşük olduğu bir sezonda yapmak çok daha güzel.

    yani kıssadan hisse, bizi her ne kadar üzse de çok fazla sonucu etkilemeyen bir beraberlikle biten maç. bizler de bu maçın bize pozitif olarak yansıması için yaptığımız iyi şeylere odaklanıp, hatalarımızı telafi etmeliyiz. bu maç yüzünden kelle almak, oyuncu eleştirmek bize ileriki zamanda sadece zarar verir. o zarar dediğim gibi aldığımız skordan daha can yakıcı olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın