• 114
    başkan yardımcısı rezan epözdemir tarafından ara transfer döneminde transfer yapılacağı söylenen mevkidir. sonunda anlamsız inat kırılmış, galatasaray'ın kanayan yarası olan bölgeye takviye kararı alınmış. bu gerçeği sonunda fatih terim'in de görmesine bir taraftar olarak fazlasıyla sevindiğimi söylemeliyim. 6 numara isteyenleri futbol cahili olarak tanımlamaya çalışanlar mı dersin, futbolda 6 numara kalmadı diye üfürenler mi dersin, bu süreçte çok safsataya maruz kalındı. rodri'yi fernandinho'yu oynatan guardiola'nın dahi "çağın gerisinde" kaldığını yine bu 6 numara muhalifleri tarafından görmüş olduk.

    galatasaray önümüzdeki transfer döneminde en fazla bütçeyi umarım bu bölgeye harcayacaktır. profesyonel maç ve lig tecrübesi yeterli olan 26-28 yaş arası bir eklemeye hayır demem şahsen. yabancı sınırının gelecek sene de düşürüleceği göz önüne alınırsa burada karavana yapma ve güncel örnekle assunçao gibi deneme yanılma hamleleri yapma şansımız kalmadı. her mevkide deneme yanılma yapalım ama senelerdir hasretini çektiğimiz bu bölgede garantiye oynayalım mümkünse. galatasaray'ın yaşından bağımsız "başarılı ikili mücadele", "pas arası", "sahipsiz top kazanma" alanlarında yüksek istatistiklere sahip birini bulması şart. tüm bunları yaparken bir de fernando reges üstadımız gibi oyunu yönlendirme konusunda maharetli olursa zaten beşiktaş derbisi kaybetmez hale geliyorsunuz. bir de ceza sahasına girenleri var ki* onlar hiç tadından yenmiyor. 7-8-9 milyon eurolar masaya koyuyorsak bu zikrettiğim isimlerin benzerlerini talep etmek bizim hakkımız diye düşünüyorum.

    sonucunu merakla beklediğim bu transferin gerçekleşmesi, verilen sözün tutulması için taraftarlarımızı sandıklara davet ediyorum.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın