• 349
    yaptıkları güzel görünen kapat ne modern ve yasal olan stad'ları , 2016 avrupa futbol şampiyonası için aday olan ülkemiz'in futbol federasyonu tarafından "müsabaka oynanacak stad'lar" kategorisine girmediği için "o zaman destek vermiyoruz" diyebilecek kadar "türk" olan insanlar'ın kulübü. ha tabi galatasaray için "fransız" derken iyi. işte bu çelişki , bu terbiyesiz tavır ve bu desteklenemez eylemler yüzünden fenerbahçe hep fenerbahçe olarak kalacaktır. başarısız ve küçük kardeş gibi , hep dayak yiyen ve ve yaramazlık peşinde koşan küçük kardeş gibi. yeri geldiği zaman abisi'nin yüzüne küfür edebilecek kadar saygı , an gelince aile bireyleri'nin utanç kaynağı olacak kadar da vasıfsız. saygı bile yok. yahu inanılır gibi değil , avrupa şampiyonası diyorsun , tanıtım diyorsun , kalkınma diyorsun , adam hala stad peşinde.

    ha tabi daha enteresan ve onlar'a yakışır olan kısım da şu ; uefa kriterleri için uygun olmayan stad'ları liste içinde olmadığı için "bile bile" itiraz edecek kadar dar baktıkları gibi , "daha yapımı tamamlanmış stad nasıl alınır" diyecek kadar da saygısızlar. e tamam da daha 6 yıl var ? yapımı 6 yıl'da bitmeyecek mi ?yoksa altında başka bir şey mi arayalım ? yani sizin yapanız gerektiği gibi , çamur mu atalım ?

    gerçi bu hep böyle oldu , işleri güçleri "galatasaray böyle yaptı ama" oldu. ondan sonra zaten durum belli , başarı dedikleri 3 maç 5 gol.

    işte fenerbahçe böyle bir şey. yeri geldiği zaman milli duyguları , yeri geldiği zaman "atatürk" gibi bir lideri bile kendi amaçsız ve değersiz planları için yok edebilecek kadar. lafı bile edilmemeli ya , neyse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın