2009-10 Türkiye Basketbol Süper Ligi 21.Hafta Maçı
13:00 Abdi İpekçi Spor Salonu
89 - 76
  • 2
    federasyon geleneksel olarak maç saatini değiştirmezse saat 13:00'de abdi ipekçi'de efes'i ağırlayacağımız maç.

    efes pilsen tarafına baktığımızda; geçen hafta beşiktaş'ı son periyottaki oyunuyla yenebildiler ve galatasaray karşısına hayati önem taşıyan real madrid maçından yıpranarak çıkacaklar. kadroları oldukça geniş olsa da istikrarsızlar. bu arada türk spor tarihinin en istikrarlı takımlarından biri olan* efes'i istikrarsız diyecek kadar eleştirecek duruma geldiysek, orada da işler pek yolunda değil demektir. unutmadan bu arada 8 yabancısından 5'i kadroda olabilecek hatırlatalım.

    galatasaray'a baktığımızda ise; umarım bu sefer yeneceğimize inanırız...geçen maç bir haftada efes pilsen'i iki kere yenen fenerbahçe ülker'i deplasmanda yenecek duruma gelmemize rağmen, kafada inanmadığımız için kaybettik. cem akdağ'ın maçtan önce açıklamaları zaten bunu göstermişti.

    bu sefer onları galibiyete inandıracak bir etken var, o da taraftar. o salonun dolması müthiş bir itici güç oluşturacaktır. aradaki kadro kalitesi farkını minimize edecektir. ayrıca takımımız efes maçından bağımsız olarak, dolu bir salonda daha önce yaptıkları için bir teşekkürü hakediyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın