resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:Lazio
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 6523
    hellas verona'da başarılı olması galatasaray'da da başarılı olabileceği anlamına gelmeyen teknik direktör, bunu tamamen kendisinin teknik, taktik yahut iletişim becerilerinden azade yazıyorum.

    farkında mısınız, kulüplerin biri hellas verona, biri galatasaray? hangisi daha büyüktür kıyaslamasına da girmiyorum bunu söylerken. tottenham ile galatasaray'ı da karşılaştırabilirsiniz bunu yaparken. şunu söylüyorum, biri bulunduğu ligin genellikle son sıralarına demir atan, orta sıralarda olursa ligi iyi bitirdiğini düşünecek, avrupa potasına girerse tarihi başarı elde edecek bir kulüp. diğerinde ise kendi liginizde şampiyon olamazsanız başarısızsınız. hatta arttıralım, kendi liginizde şampiyon olurken derbilerin tamamını kaybederseniz başarısız addedilebilirsiniz. bi daha arttıralım, hem kendi liginizde başarılı olup, hem tüm derbileri kazanıp, sonra gidip şampiyonlar ligi'nde gruplardan çıkamazsanız başarısız olmuş olursunuz.

    bunun taraftarla da ilgisi yok. bunun kulüp kültürü, tarihi ve hedefleriyle ilgisi var. çok normal yani. bak, tottenham'da harikalar yaratan pochettino, elinde tarihin en şaşaalı kadrolarından biri varken psg'ye doğru dürüst futbol oynatamıyor şu an. galatasaray taraftarının da, kulübün de beklentileri çok farklı ve bu çok normal. bu beklentilerden takımını bir süre uzaklaştırdığında kulübün yaşayan en büyük efsanesi bile hakaretlere uğruyor taraftarı tarafından, çok afedersiniz de tudor kim?
App Store'dan indirin Google Play'den alın