• 13
    bu sezon, galatasarayımız'ı tribünden destekleyeceğim 4. deplasman maçı olacaktır. korkutmaktadır. ne hafta içi oynanacak milli maç, ne de es-es'e şansımızın tutmaması umrumda; sözlükteki rehavetin yarısı sirayet ettiyse takıma, korkulur.

    daha 1-2 gün önce, sezon başından beri gördüğüm en iyi lig maçını* izletti galatasaray. aynı şekilde olmayacağını biliyorum; rakibin ne küme düşme korkusu var, ne ortaya güzel futbol koymak adına deneysel kaygıları, ne de uefa'ya kalma umudu. bu sefer rakip yarı sahada, özellikle göbekte oynayan oyuncularımız geçen seferki kadar geniş alan bulamayacaklar önlerinde; italyan tipi çift çakılı stoper + çift ön libero savunma. bu da muhakkak kanatlardaki kanalların daha da genişlemesine sebep olur. onu bunu bırak da; bu tam "duran top golü ile koparmalık" maç, elano'nun bir frikik golü ile 1-0'a razıyım.

    arda; kasti sarı kart gör kaptan. bak haftaya sami yen'de ankaragücü ile oynuyoruz; bırak, bu seferlik ankaragücü maçı'nda gio forvet arkasını, caner de sol açığı/forveti idare ediversin. ankaragücü maçı'nda sarı kart görürsen; haftaya trabzon avni aker deplasmanında yoksun. ankaragücü'nü atlatıp orada sarı kart görürsen; bir sonraki hafta ali sami yen'deki fenerbahçe maçında yoksun. risk almaya değmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın