• 43987
    galatasaray'da girenler verimli olmadı. mustafa penaltı kaçırdı, babel girmemiş gibiydi. halil'in bir pozisyonu var, etkili oldu diyebiliriz ama giren diğer oyunculardan verim alamadı galatasaray.

    yedlin geldiğinden beri iyi maçlarından birini oynadı, en azından ilk yarı için bunu söyleyebilirim. hücumda bir gayreti, ikili mücadelelerde gayreti vardı ama karşısındaki oyuncunun goller yapmasına engel olamadı.

    van aanholt ilginç bir şekilde sadece idare ediyor, ben daha çok şey bekliyordum. oyuna katılımını eksik buluyorum.

    morutan, sanki her şeyin dışında. kanatta hapis gibi. kaleye ne kadar yakın olursa ve cepheye alırsa, oyun kuruculuk yeteneklerini görebileceğimiz bir oyuncu ama fatih hocanın da bir fikri vardır.

    mustafa muhammed'in bir penaltıcı olduğunu düşünmüyorum, daha önce attı ama her atan penaltıcı değil. belki uzun vadede buna da karar vermesi gerekecek galatasaray'ın.

    diagne hiç yoktu. neden mustafa muhammed değil diye konuştuk. ben diagne'nin başlamasını doğru buldum, beşiktaş'ın ilk devre 20-25 dakika baskılı oynayacağı biliniyordu, o baskıdan çıkarmaya en yakın aday diagne'dir ama onu yapmadı. gerçekten kötüydü.

    önder özen

    (bkz: 25 ekim 2021 beşiktaş galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın