resim
Bülent Korkmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 2377
    24 ekim 2021 fenerbahçe alanyaspor maçında alanyaspor teknik direktöru olarak sahaya cikmis 2-1'lik galibiyetin mimari olmustur. acikcasi fenerbahce'yi yendi diye sevindim mi sevindim. yalan yok. ama bülent korkmaz'ın bunu basarmis olmasi daha bir mutlu etti. zira gecmiste futbolculuk hayatinda sadece galatasaray'a hizmet etmis, surekli bos mukaveleye imza atmis, yeri gelmis para almadan oynamis, yeri gelmis teknik direktor olarak kosup yetismis, git demisler gitmis, kadro disi kalmis asla pes etmemis bir insan. bir vefa bir fedakarlik abidesi. cikip sakatim diye oynamayacakken kolunu bandajlatip sahada kalmis bir kahraman.

    bulent korkmaz oldugu icin asiri mutlu oldum. normal bir fenerbahce yenilgisi degil bu. bizden, kandan, candan ve icten bir adamin elde ettigi galibiyet. tabii ki futbolcular olmasa tek basina yapamazdi ama onlari oynatan bir arada tutan, taktik veren yoneten kendisi. orkestra şefi.

    bu yuzden biraz abarttim galibiyeti, bulent korkmaz sevgisi. yarin dese ki fatih hoca, bülent kos gel yardimci antrenorum ol, bir dakika dusunmeyecegini hemen kosup gelecegini dusunuyorum. mukavele falan da konusmaz. evet kimse hakkinda kesin konusmamak lazim gelir ancak kendisinin gecmiste yaptiklari gelecekte yapacaklarinin teminatidir.

    ınsallah cok iyi yerlere gelir. cok iyi basarilar elde eder. sonra birgun belki galatasaray'in antrenörü olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın