• 78
    trabzonspor'un hakettiği şekilde kazandığı maç olmuştur. bizler doğal olarak sadece kendi takımımıza bakıyoruz ama bu fener takımı vasat bir anadolu takımından hallice. ligin başından bu yana bir maçta bile dominant olamadılar. 3 5 2 sevdasına kapılmış bir hocaları var ama ne kadroları ne de çalışma stilleri bu ağır varyasyonu kaldıracak güçte değil; ferdi ve samuel'den bek katkısı beklemek çok hayalperest. orta sahada adım atmaktan imtina eden mesut ile, ne idüğü belirsiz crespo ile ve de hedef santraforsuz bir hücum hattı ile olmayacağı çok belli. uefa kupası maçlarında gedikleri o kadar sırıttı ki farkında değiller.

    bu maç özelinde de tüm camia birleşip klasik fenerbahçe algısı ile tüm suçu hakeme yıkma peşindeler. hiç şaşmaz zaten! korelinin 2 sarı kartı da doğru hatta 2. sarı direk kırmızı bile olabilir. yayıncı kuruluşun dağıttı özette görünmüyor ama maç yayınında dirsek kullanarak rakibinin belinden ittigi görüldü. 2 hafta önce hatay deplasmanında ellerini kullanıp topu kesmesine rağmen penaltıdan yırttıklarını söylemezler. bu maçta attıkları golden önce mesut'un elini ve trabzon'un penaltı golünde szalai'ye verilmeyen direk kırmız kartı söylemezler tabii. toplayınca hakem yine yardım etmiş bunlara ama bahane güzel bir şey..

    başkanları da çıkmış tüm takımlar rahatsız diyor kendine destek arıyor.. bizim rize maçı nasıl zoruna gitmişse o maçtan başlıyor laflara.. diagne'nin yıktıklarının destekçisine bak sen!! böyle devam ali başkan aynen böyle devam. sorun hakemde, siz gayet iyi bir takımsınız aynen devam..
App Store'dan indirin Google Play'den alın