• 934
    ergin ataman'ın galatasaray'dan nasıl uzaklaştırıldığına hepimiz şahit olduk. sinan güler de benzer bir süreç yaşamış olabilir ama kendisine olan genel tepki veya kırgınlık galatasaray'dan ayrılmasından çok fenerbahçe'ye transfer olması ile alakalı bana kalırsa.

    ışıl alben de galatasaray'dan ayrılmak zorunda kaldı ama taraftar ışıl alben'e değil yönetime tepki gösterdi. bana gerekli ilgi gösterilmedi deyip sonrasında fenerbahçe'ye gitseydi, ışıl alben'e de tepki gösterirdi taraftar. aynı şekilde futbolda da aykut kocaman tarafından mobbing uygulanarak gönderilen alex de souza da sonrasında galatasaray'a gelse, fenerbahçe taraftarı tepki gösterir ve ortada heykel meykel kalmazdı. şimdi ise aykut kocaman ve aziz yıldırım'a tepki gösteriyorlar.

    mehmet topal gibi polemiklere girmeden profesyonelce davranarak işinizi yaparsanız tüm rakip takımları dolaşsanız da tepki çekmezsiniz ama bayrak adam olduğunuzda gerekli sorumlulukları yerine getirmediğinizde, içinde aidiyet ve duygusallık bulunan sporun doğası gereği tepki alabiliyorsunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın