• 51
    sakat vermeden bu şehirden çıkarsak çok mutlu olacağım maç. son senelerde burada oynadığımız maçlarda çok büyük sakatlıklar verdik. 2021-2022 sezonu öncesinde oynadığımız son 3 yılda 2 galibiyet almamıza rağmen, toplam 3 oyuncumuzun sezonu kapatacak şekilde sakatlanmasına sebep oldu bu mide bulandırıcı takım.

    bu kadar olayın rastgele ya da şansla açıklanmaması gerektiğini düşünüyorum. eski başkan hasan kartal oyuncularına neredeyse bir sezonda kazandıkları parayı pirim olarak vereceklerini açıklamıştı. hem de hiç bir iddiaları yokken. biz de tabii aynı yöneticilere plaket vermekle uğraşıyorduk. böyle durumlarda oyuncuların da psikolojilerinin sağlıklı olması beklenemez. iyi oynasınlar, gol atsınlar ya da mücadele etsinler, ki takımlardan ve rakiplerden beklediğimiz husus bu, ama bu takım o mücadeleyi sürekli farklı yerlere taşıdı. kimse bana andone'nin dizinin sakatlandığı pozisyonun masum olduğunu anlatamaz. kimse niye o pozisyonda var'a gidilmediğini anlatamaz. 2019-2020 sezonunun kötü bitmesinin sebebi pandemi değil, pandemiden bile daha zararlı olan, yok olması gereken bir zihniyete maruz kalmış olmamızdı.

    umarım sakatlıksız bir maç geçiririz. gerçekten ilk defa bir maçta galibiyetten daha büyük beklentim ve arzum var. o da sakatlık yaşamamamız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın