resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 16090
    ntv’de kırılma anı programında kendi ağzıyla altını çizdiği üzere mental olarak (en azından galatasaray seviyesinde) profesyonel futbolculuğa devam edemeyeceği aşikar olduğu halde 2019-2020 sezonu için 1 yıllık daha sözleşme uzatmış, kulüpten 4milyon tl almış ve karşılığında hiçbirşey vermemiş eski kaptanımız. önceki sözleşmesine girmiyorum çünkü onun üstüne konuşmayı hakkım olarak görmüyorum. açtım baktım o sözleşme tee yıllar önce 2014 yılında uzatılmış. değil selçuk dünyanın en iyi adamından "ah benim performansım düştü" diye devam eden sözleşmesinden çıkıp gitmesini beklemem. ama ya şu son 1 senelik sözleşme?

    muhakkak ki çok yetenekli bir futbolcu, direkt katkı ettiği şampiyonluklar var vs. bunları kim inkar edebilir? yine de yakışır mı koskoca kaptan selçuk inana çok sevdiği, kaptanlığını yaptığı galatasaray kulübünden karşılığını veremeyeceğini bile bile 4 milyon tl almak? bence yakışmaz, hiç de yakışmadı. çok mu ihtiyacı vardı acaba? önceki sezonlarda 3er 3er aldığı milyon eurolar yetmemiş miydi? şimdi sorsam, 2 saat galatasaray değerleri vs. anlatır kaldı ki en büyük değerlerden biri bu kadar sevdiğin kulübün havadan 4milyon tlsini almamaktır. zaten kıyak emeklilik hazırmış, ne olurdu bir sene önce "bırakıyorum" deseydin de fatih hocamızın yanına geçseydin böylece söz konusu para da kasada kalsaydı! anlamak imkansız. iyi niyetle bakmak çok zor. bence tabii...

    zaten bir kere formamızı çıkarıp atmışsın. ağzımızı açık bırakmış afedersin içimize öküzü oturtmuşsun bari bir de üstüne paramıza musallat olmasaydın kaptan. sessiz, sakin ve efendi adamsın ama kafalarda soru işareti bırakmıyor da değilsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın