• 20
    en yakın zamanda profesyonel destek almasını umduğum yazar.

    istanbul, çapa'da oturuyorum. caddenin hemen orasında. bilenler bilir. ambulans seslerinin durmadığı, tramvay sesinin sabah erken saatlerde başlayıp geceye kadar sürdüğü, cadde trafiğinden gelen korna seslerinin bitmek bilmediği, en az her iki haftada bir illa bir inşaat, matkap sesinin falan duyulduğu bir mekan.

    bunu böyle örneklendirerek yazıyorum, hatta buralarda oturan varsa eminim bu söylediklerimi de onaylayacaktır. ses ve gürültü dediğimiz olayı durdurmak bazen elimizde olmuyor. yalanım varsa iki gözüm önüme aksın geçen gün gecenin 2'sinde mi 3'ünde mi ne matkap çalıştırıp duvar delmeye başladılar caddedeki iş yeri inşaatında. ben böyle bir yerde oturuyorum ve yapabileceğim bir şey yok. ha, o gece fazla anormal bir durum olduğu için polisi aradım ama neyse.

    ben covid döneminin dışında bile evden freelance olarak çalışan biriyim ve işim tamamen kafamın üzerine kurulu. kafam ne kadar iyi çalışırsa o kadar iyi kazanıyorum. kira muhabbetinden ben de buraya hapsoldum fakat sırf bu sesler için intihar etmek de hiçbir zaman aklımın ucundan bile geçmedi. diyeceğim odur ki kardeşim, sırf sesten dolayı intiharı düşünüyorsan senin olayın daha başka ve daha büyük. profesyonel destek almaya bak.

    sorunun -bir nevi- çözümüne gelince de ses yalıtımı güzel bir headset al. ilevsiz bir inşaat kulaklığı değil. hem o headseti online derslerde de kullanabilirsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın