• 17
    22 eylül 2021 kayserispor galatasaray maçı sonrası hangi taraftar ne söylese haklı bence. benim de hocaya yanında olan direncimi kırdı ve ilk defa başka türlü düşünmeye başladım. bütün bir maç yakın çekimde umutsuz, pes eden bir adam görürseniz maalesef bunlar konuşulur.

    ancak istifa çözüm değil. fatih terim başında olan bir takım kriz halindeyken dahi çözüm bulunamazsa kimse bulamaz. çünkü fatih terim temelli bir yapılanma krizini onun çözebileceği açık. bir değişim olacaksa bu net bir ara dönemde olması gerekiyor. bu sezonu erken kapatan bir galatasaray döneminde olabilir, en yakın sezon sonu olabilir ancak yangın halindeyken değil.

    ben işlerin düzeleceğini ama sorunların çözülemeyeceğinin farkındayım artık. marcao gelir, kimlerin oynayabileceğini kimlerin oynayamayacağını anlayacağız istediğimiz oyunu oynamaya başlayacağız ancak yine sezon kaçacak yine oyuncu bazlı sıkıntılar olunca oyun bozulacak. bu değişimin açık hali ve evet belki istifa gerekli sadece bunu zamanla görmek gerekiyor yapılanmaya zarar vermeden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın