• 43705
    "hamit beni aradığında ilk hissettiğim şey gurur oldu. son derece başarılı türk milli takımı'nın teknik direktörü olacağım için gururluyum ve mutluyum. işimiz bundan sonra başlayacak. hepimiz, tüm gücümüzü toplayıp hızla norveç maçına hazırlanacağız. en kısa sürede tamamen futbola odaklanacağız."

    "benim için bir tür evime dönmek gibi oldu. türkiye'den erken ayrıldık diye anlatırım. müthiş konukseverlikle karşılandık. aileme türkiye ile görüşmelerin iyi gittiğini söylediğimde çocuklarım ve eşim 'biz de seninle gelebilir miyiz?' dedi. bundan büyük iltifat yapmam mümkün olmayacaktır. bana gösterilen bu inanca çok teşekkür ediyorum. güç ve pozitif enerji doluyum. oyuncuların potansiyellerini biliyorum. türkiye'de futbola yapı kazandıracağız. yeniden gururla türk bayrağına bakarak başarılarımızı kutlayacağız. oturup zaferlerden bahsetmek keyifli olacaktır. bana duyduğunuz güven için teşekkür ediyorum."

    "hamit, 'a milli takım'ın hocası olmak ister misin?' diye sorduğunda, motivasyonum ve sinir sistemimdeki bütün reseptörler kabardı. bir coşkuya kapıldım. buna duygular eklendiğinde bizi durduracak bir şey olmayacaktır. türkiye, her zaman inanılmaz yetenekli futbolcuların yer aldığı ülke oldu. genç türk oyuncuların milli takıma ve profesyonel düzeye çıkmaları için gerekeni yapacağım. tüm ülkenin bizimle gurur duymasını istiyoruz."

    "iyimser bir insanım. hep pozitif bakış açısıyla yola çıkmamız gerektiğini düşünüyorum. birkaç yılda türk halkıyla başarıları kutlamanın ne kadar güzel olduğunu söyleyeceğim. başarılı bir milli takım antrenörü olmanın yanı sıra en iyi türk alman olmak istiyorum. sizin göstermiş olduğunuzu bu konukseverlik beni sevindiriyor. günün birinde gitmek istersem, hakkımda daha iyi bir seviyede görüş olduğunda türkiye'den ayrılmak istiyorum."

    "kesinlikle türkçe öğreneceğim.baştan çok büyük fikirlerimi anlatmak istemiyorum. oyuncularımla önce konuşmayı tercih ederim. kulüplerle, antrenörlerle ve oyuncularla görüşeceğim. hamit'in bana yardımcı olacağına eminim. bazı maçları izledim. bir işe yeni başlıyorsanız, iyileşme önerilerinizde temkinli yaklaşmakta fayda var. teknik ekibimde ana dili türkçe olan birini tercih ederim. dört isim var. bunlar üzerine odaklanıyoruz. bilimsel yöntemleri türk futboluna kazandırmak istiyoruz. bunun üzerine konuşacağız. ülkeyi biraz daha iyi tanımanız gerekiyor. yurt dışından belli bazı katkılar da alacağız."

    "benim için oyuncuların yurt içinde ya da dışında oynaması önemli değil. ekip önemli. türkiye'de oynayan ve avrupa'da forma giyen oyuncular arasında ayrım yapmıyorum. birlik oluşturmak istiyoruz. takım ruhunu engelleyecek bir şey varsa bu da ayrım yapmaktır. oyuncularla bir bağ kurmak istiyorum."

    stefan kuntz
App Store'dan indirin Google Play'den alın