• 43703
    "başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerime bana bu sorumluluğu verdikleri için teşekkür ederim. sorumluluğumun farkındayım. ancak bunu birikimimle mutluluğa çevireceğimizden emin olabilirsiniz. zor bir görev. zoru seviyoruz. ne yapmamız gerektiğini biliyoruz. sayın kuntz'u genç, modern ve taktiksel olarak en üst seviyede oynama hedefiyle tanıtmak istiyoruz. görevinin bilincinde. ben kendisiyle istişareler yaptım. kalitemle ve birikimimle kendisini en iyi şekilde destekleyeceğime söz verdim. kuntz'un da saha içinde en iyisini yapacağına inanıyoruz. almanya'da ümit milli takım'da 5 yıl görev aldıktan sonra a takımı hak ettiğine inanıyorum. ikinci vatanında bu şansı kendisine veriyoruz. kendisine inanıyoruz. o da bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirecektir. umarım en kısa zamanda çok iyi sonuçlarla ve güzel futbolla buluşmak üzere."

    "şenol hocamızla vedalaştıktan sonra 20-25 hocayla görüştüm. türkiye'nin albenisi çok. bunu herkes kabul ediyor. ancak içeriden olmadıkları için türkiye'mizin eksiklerini görmüyorlar. bu gerçekleri kabul etmek ve mücadele etme zamanı. bunda çok kararlıyız. önemli olan bizim bu eksikleri görmemiz ve futbolcu kardeşlerimize gerçekçi yaklaşmamız. eğitimde ve bilimde eksikleri görüyoruz. bunu en kısa zamanda kapatmaya çalışacağız. hedefimiz norveç maçı. bu maçta eskisi gibi birbirimizi en iyi şekilde destekleyelim. bu çocukları enerjiyle el üstünde tutalım."

    "hedefimiz eski heyecanı yaşatabilmek. doğru futbol deyimleriyle doğru mesajı vermek. duruşumuzla ve verdiğimiz mesajlarla bunu bağdaştırmak. kendi problemlerimizi analiz etmeye başladık. çözümleri nasıl giderebiliriz ve daha iyi futbol nasıl oynayabiliriz diye araştırmaya başladık. bunu doğru ve modern futbolla hızlandırabiliriz. milli takımın oynadığı son 5 maçın bir açıklaması yok. hiçbir zaman bu kadar çaresiz olmadık, donuktuk. bunda hepimizin payı var. şimdi bunu değiştirme zamanı. bilime ve eğitime çok önem vereceğiz. kuntz'a her konuda yardımcı olmaya çalışacağız. inşallah güzel futbol ve sonuçlarla burada güzel şeyler konuşuruz. bu güzel oyunu güzel sonuçlarla kutlarız. en kısa zamanda sizlerle tekrar beraber olacağız. futbolumuzu konuşacağız. inşallah türk futbolumuza bu güzel kararın doğru olduğunu ispatlayabiliriz. saha dışında da bazı değişiklikler olacak. medya ilişkilerimiz de daha yoğun olacaktır. ben de daha fazla sorumluluk alıp sizinle bilgileri paylaşacağım."

    hamit altıntop
App Store'dan indirin Google Play'den alın