• 248
    futbolcu değişikliği yaptığımızda korkar oldum artık. bu duyguyu hamza hamzaoğlu zamanında da çok yaşamıştım. facebook'ta tarihte bugün bölümünde her hafta bir tane saydırış yaptığım paylaşımımı hatırlıyorum. ama o dönem bile bu kadar kötü olmuyorduk çünkü hamza hamzaoğlu çoğunlukla sadece futbolcu değiştiriyordu. fatih hoca futbolcu değiştirip bir de pozisyonlarını değiştiriyor. bugün de böyle oldu. 2 kanadımızı da sildi attı.

    morutan niye çıkıyor mesela? bizi yaşı konusunda kandırdılar mı yoksa? gerçek yaşı 35 falan mı da maçı tamamlayacak enerjisi olmadığı için mi oyundan alınıyor?

    yani ne diyeyim artık bilemiyorum ama yine fatih terim'e yazar bu puan kaybı. şampiyon olamazsak gençliğimizden/tecrübesizliğimizden değil fatih terim'den olacak bu.

    yazık.

    edit: maçta dikkatimi çeken bir şey var. ilk yarıda da ikinci yarıda da sağ çaprazdan akan oyunda atılan ortalar sol çapraza aynı noktaya atıldı hep. bunu 4 farklı futbolcu yaptı. hep rakip kaleci aldı topları rahatça. sanki çalışılmış gibiydi. çalışılmadıysa rezalet, çalışıldıysa da rezalet.

    maçta 13 kornerimiz var. gol yok.

    rakip savunma hata yapmadıkça ve/veya biz çok şanslı olmadıkça gol atabilecekmişiz gibi durmuyoruz çünkü görünen bir organizasyon/çalışma yok. beceriksizliğimiz de unutulmamalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın