• 151
    pozisyon bulamadan ilk yarı geçti. geriden doğru dürüst oyun kuramadık, beklerden de iyi faydalanamayınca ileri üçlüyü iyi besleyemedik. haliyle pozisyon da bulamadık.

    taylan antalyalı hazır vasat bir görüntü çiziyorken yerine yeni transfer arkadaşı * izlemek isterim açıkçası, umarım girer. anlatıldığı gibi oyun kurulumunda da iyiyse bir nebze elimizi rahatlatır bu bakımdan. deandre yedlin'den iyi hücum performansı alamıyoruz. ileri çıkıyor, eyvallah; belli bir atletizmi var ama ileride hiçbir şey yapamadıktan sonra boşa koşu. yedeği de olmadığından burayı değiştirmemiz imkansız. bu arkadaşı biraz daha geride bekletip patrick van aanholt'u biraz daha serbest bırakabiliriz. belki bir katkı alırız dediğim bir isim ama onun da geri dönüşleri vs. sıkıntı. bir 45 dakika daha zor çıkarır, bir değişiklik hakkı kendi için saklanmalı 65, 70 dk. de, kaçsa artık, çıkarılması gerekecek büyük ihtimal.

    orta alanda da berkan kutlu ve alexandru cicaldau bu şekilde devam edemez. takımda iyi pres yapan sadece ikisi, hafta içi de maç vardı. illa ki yorulurlar. birinden birini dinlendirmek için yine bir değişiklik saklanmalı.

    ileri üçlüde olimpiu vasile morutan'ı da biraz salmak gerek gibi. çok kondisyonu iyi bir arkadaş gibi görmedim. defans komple yedlin'e bırakılıp, çok geri dönme denilebilir. belli bir dakikadan sonra da çıkarmak lazım gelecek gibi. şimdiden ilk yarının sonlarında kayboldu gitti.

    halil dervişoğlu da sürekli tek forvet oynayarak, duvar olmaya çalışarak, geri geldirerek yoruyoruz. çok bir varlık gösteremedi. hemen şimdi yerine bir oyuncu girebilir.

    sözün özü; ikinci yarıya taylan ve halil'i çıkarıp gustavo ve mostafa'yı almak iyi olurdu ama yabancı sınırı * morutan -> emre kılınç değişikliğiyle de sanırım 3 türk'ü sahada bulundurmuş oluruz. ryan babel'e gerek yok hoca, aman *
App Store'dan indirin Google Play'den alın