• 139
    evet, gümbür gümbür oynamıyoruz ama mesele o kompakt oyunu oynamaksa gayet iyi oynuyoruz. gerçi biraz motivasyon kaybı var, taktiksel bağımlılık anlamında. mesela hiç gerek yokken halil dervişoğlu tek başına rakip stopere baskıya çıkabiliyor. normalde ya takım onu takip etmeli ya da o oraya gitmemeli. takım geride dururken onun çıkması sıkıntı. takımı ileri doğru çeken onun hamlesi doğal olarak. fakat takım o sırada ileride baskıya oynamıyor. o takımı ileri çekince, hafif bir geç kalmışlık oluyor. dursak mı, ileri mi çıksak anlamında. bu da alan vermemize vesile oldu.

    bu maç özelinde yedlin'in hücum katkısının sınırlı olması da zorluyor bizi. morutan'ı biraz içeri atabilsek rahatlayabilirdik. yedlin o fırsatı tam olarak sağlayamıyor. bu maçta boey'in olması çok şeyi değiştirebilirdi.

    her şey bir yana ben takımda bir isteksizlik görmedim. tabii eğer istekten kasıt gümbür gümbür, hurra bir hücum oyunu ise evet o yok. pozisyon bulmakta da sıkıntı yaşıyoruz. bulduklarımızı da değerlendirme noktasında tıpkı diğer tüm maçlarımızda olduğu gibi beceriksiziz.

    açıkçası uzun zamandır gol yiyeceğimiz hissini ilk defa yaşamıyorum. dolayısıyla kaybetmeyiz diyebiliyorum. bu biraz alanya'nın oyunundan kaynaklı biraz da bizim.

    yavaş yavaş kıvama geleceğimizi düşünüyorum. bu kompaktlığı oturtalım da... daha akışkan bir hücumu, duran topları da bir şekil düzeltmeye başlarız sanırım. yani ümidim o yönde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın