resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 2673
    galatasaray a takımı formasını sadece 17 maç giyip ilk fırsatta hemen gitmiş futbolcu. buna mukabil enteresan bir şekilde gs taraftarınca bu kadar kısa süre forma giyip bu kadar teveccüh edilen başka bir futbolcu olmadığı gibi fb ve bjk taraftarlarının da sadece gs altyapısından çıktı diye böyle düşmanlık göstermesi kara mizah gibi. bu adam bizim sembolümüz efsanemiz falan değil bize geri döneceğini de hiç sanmıyorum.

    hemen her maç yaptırdığı penaltıları ve hataları görmezden gelip bağrımıza basıyorduk. şu ülkede milyonlarca taraftar o yaşta benzer konumda olsa vallahi gitmek istemez şu formanın bir süre tadını çıkarır ya da para için mecburen satıldıysa ağlayarak giderdi.

    eğer fbli değilse ki sanmıyorum bu aşırı profesyonel futbolcu kendini galatasaray'ın üzerinde görüyordu. hatta daha sonra gittiği stuttgart ve schalke'de de benzer hissiyat içindeydi. olmadan oldum havasına girmek çok tehlikeli ve hayal kırıklığı yaratan bir süreçtir. bence dersini aldı. diğer altyapı futbolcularına örnek olsun.

    bu gidişle bundan sonraki kariyerinde forma giyebileceği en iyi takım norwich city ayarında olacaktır. galatasaray forması tekrar giyeceğini sanmıyorum ama giyse de bir taraftar olarak bende o 3 sene önceki heyecan, sevgi ve destek olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın