• 43648
    "sayın başkanlar, sayın üyelerimiz, hepiniz hoş geldiniz. yönetime çok teşekkür ediyoruz. çok mutlu bir gün yaşıyoruz. dünyanın şu anki durumuna bakarsak yardımlaşma ve dayanışmanın ne kadar önemli olduğunu ve sosyal yaşamın bir çimentosu olduğu görülüyor. biz burasının örnek bir kurum olması için çalışıyoruz ve bizim gibi başka bir kurum da yok. o bakımdan çok iyi bir örneğiz. herkes bizi takdir ediyor. bir galatasaraylı olarak çok güzel günler yaşıyoruz. özellikle biz, galatasaray spor kulübü’nün bir kuruluşuyuz. dolayısıyla 1993 yılında alp yalman zamanında kurulan bu teşkilat, sandık kanunu’na uymak zorunda. sandık kanunu’nun dışına çıkamıyoruz. o bakımdan gayet güzel idare ediyoruz. arkadaşlık, aile yaratmak istiyoruz. galatasaray zaten böyleydi. 1948 yılında geçi takıma geldiğim zamandan bugüne kadar bütün yönetimlerle çalışma fırsatım oldu. o zaman ali sami yen bile sağdı. benim yaşadığım o dönemdeki galatasaray’ı çok özlüyorum. inşallah yakında buna ulaşacağız ve galatasarayımız tertemiz olarak dünyanın en iyi takımı olacak. hepinize tekrar teşekkürlerimiz sunuyorum. sevgi ve saygılarımı iletiyorum."

    galatasaray spor kulübü yardımlaşma ve dayanışma sandığı başkanı oral yılmaz

    “galatasaray’a büyük hizmetleri olan ve bizi bir araya getiren sandığımıza ve yönetimine çok teşekkür ediyorum. oral ağabeyimizin senelerdir bu iş için ne kadar emek verdiğini, ne kadar özveri ile çalıştığını çok yakından takip ediyorum. onun için bir galatasaraylı olarak kendisine ve ekibine şahsen teşekkür ediyorum. biz yönetime geldikten sonra sandık ile olan ilişkilerimizi çok önemsedik. bu sebeple sandıkla ilgili aramızda sorumlu bir yönetim kurulu arkadaşımız var. müsaadenizle onu sahneye davet etmek istiyorum”

    burak elmas

    "kıymetli başkanım, başkanlarım, değerli galatasaraylılar, ağabeylerim, ablalarım, kardeşlerim… galatasaray türkiye’in en köklü geleneklerinden bir tanesi. sadece bir spor kulübü değil. temeli mekteb-i sultani olan, bir eğitim geleneğinden doğmuş bir bir aradalık. bize galatasaray lisesi’nde öğretilen, yaşatılan en temel duygu, kardeşlik duygusuydu. bu kardeşlik kültürü galatasaray spor kulübü’ne de taşındı. biz elbette futboldan heyecan duyuyoruz, öteki spor dallarından heyecan duyuyoruz… ancak bunların hepsinden önemlisi biz koskocaman, birbiriyle dayanışan, birbirini seven, kardeşlik ruhu içerisinde var olan bir aileyiz. zannediyorum yardımlaşma ve dayanışma sandığımız, galatasaray’daki bu bir arada olma ruhunun en güçlü tezahürlerinden bir tanesidir. ne mutlu ki oral ağabeyimiz gibi bir çınarın önderliğinde, yönetim kurulundaki genç kardeşlerimizle birlikte galatasaray’ın geçmişteki o geleceğini geleceğe taşıyor. bugün yönetim kurulu toplantımızda bahsettik. galatasaray’ın kurumsal kimliği üzerine konuşurken, galatasaray gücünü geçmişten alıyor; ama geçmişte kalmayacak dedik. o geçmiş değerleri de geleceğe taşıyacak. sandığımız buunun en güçlü ifadesi. ben yönetim kurulu üyesi olarak sandıktan sorumlu yönetim kurulu üyesi olmaktan son derece bahtiyarım. galatasaray yönetim kurulu olarak, başkan da müsaade ederse her zaman emrinizde olduğumu ve bu büyük aile olma ruhu içerisinde hep beraber olacağımızı ifade etmek istiyorum."

    remzi sanver

    galatasaray spor kulübü yardımlaşma ve dayanışma sandığı'nın her sene geleneksel olarak düzenlediği yemek organizasyonunda basına yansıyan konuşmalar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın