• 451
    hamsik gibi baskin, yetenekli, zeki bir ortasaha oyuncumuz olsa 4-0 kazanabilecegimiz macti. bu macin yildizi da kanimca kesinlikle hamsik'ti. bakasetas da cok iyiydi. bizim nwakaeme'ye aldigimiz onlem bu ikisine luyindama'yla nelson arasinda rahatlikla islenecek bir 15-20 metrelik alan birakti. nwakaeme alisildik sag kanat oyunundan bir nebze geride oynadi, ki ona ragmen cok etkiliydi, ama bir sekilde onu durdururken diger ikisine cozum bulamadik.

    sorun surada, bizde buna benzer bicimde birine onlem alinirken digerine alan birakilacak kadar yetenekli adamlar yok. bu sebeple bizim tek caremiz cok organize, antrenmanlarda cok tekrarlanmis hucumlar yapmak, onu da yapamiyoruz. bir de onde baskiyla top kazanmak var, onu ara sira yapiyoruz.

    ek: sunu da merak ediyorum, hoca belli ki luyindama yedlin'e yaklasip nwakaeme'nin alanini daraltsin demis, her pozisyonda onu gorduk, ama yedigimiz ilk golde oldugu gibi nelsson'la luyindama arasindaki bosluga ne onlem aldik acaba antrenmanlarda? herhalde orayi dusunmeden birakmamisizdir, ama kesinlikle her ne soylendiyse yapilmadi, ustelik sadece golde degil o ataktan 2-3 tane yedik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın