• 447
    sabırsa sabır, krediyse kredi. varsın şampiyon olmayalım ama hala babel'i oyuna almasını maç sonunda arda, feghouli olsa farklı olurdu falan demesini anlamak mümkün değil. morutan'ın 45te çıkmasının mantıklı hiçbir açıklaması olamaz. aytaç'ı hiçbir maçta doğru düzgün oynatmayan fatih hoca bu maçta oyuna aldı. 2. yarı koca bir hiç. yine de kazanabilirdik. ben bu tercihleri anlayamıyorum. hocanın son birkaç sezonda doğru oyuncu değişikliği yaptığı sayılıdır. feghouli, babel, arda ilk 11de değilse 45te oyuna giriyor. yeter artık gerçekten. gün olur ihtiyaç olur oynarlar ama her maç aynı şey yaşanıyor. bu herifler kurtarıcı değil hoca bunu ısrarla anlayamıyor.

    bu takımın daha iyi yerlere geleceği belli ama çok net yapısal sorunlar var. kimse pas opsiyonu olmuyor. ikinci yarı koca 45 dakika 1 kere düzgün pas yaparak çıktık o da pozisyon oldu zaten.

    2. yediğimiz gol sadece galatasaray'ın yiyeceği bir gol. uğurcan auttan topu dikti ve yedlin'le wakayeme birebir kaldı. üstüne ceza sahasında 5 adamımız var 3 tanesi wakayemeyi izliyor. hocam siz ne yapıyorsunuz allahınızı severseniz ya. ekran başında bir şeyleri parçalıyorum ben. bu kadar kolay gol yenir mi? bir değil iki değil. 2-0dan maç veriyoruz 2 haftadır. başka takım olsa 4-5 yapardı ilk yarıda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın