• 276
    maçta iki, aslında üç sıkıntı var çok belli olan.

    üçüncü bölgede atağı sonlandıramadığımızda, topu öldürmediğimizde geri dönen toplar birincisi. atağı öyle veya böyle sonlandırmak önemli bu takım için.

    ikincisi aslında bunla da alakalı ama değil de aynı zamanda. şöyle ki yerleşik savunmadığımızda dahi alan bırakıyoruz. alan bırakmak sorun değil de, aslında vermememiz gereken yerde veriyoruz. mesela dört oyuncumuz bir bölgeye yığılmış oluyor gerek olmamasına rağmen. kabak gibi bir alan çıkıyor yarı sahamızda bu yüzden. takımın daha yeni olmasına yoralım şimdilik bunu.

    sonuncusu da... baba bu tony'e zorla top aldırıyoruz resmen. adamlar illaki onu bulmaya çalışıyor. biz ise alsın istiyoruz gibi. oysa ona topu aldırmamak üzerine çok net oynanabilir oyun. neden? arkada dörtlü durduğumuz iki pozisyonda. bizim ikinci hat ile stoper arasında çizgiye atarak top aldı tony. o topu alınca ancak yedlin yakın oynamaya başlıyor. gerçi tony'i ikili markajla savunuyoruz daha çok. ama gerçekten gerek yok. tony'i değil de tony'e gelen topu savunsak daha kolay. trabzon onun tarafını bilerek boşaltmaya çalışıyor zaten. ona alan açmak için. ve biz de buna ikinci söylediğimle bu söylediklerimle yağ sürüyoruz.

    onun dışında çoğu şey takım kimyası ile alakalı. en azından bu maç özelinde.

    maç sonu tekrar değerlendiririz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın