• 199
    ne keremi ne marcao'yu tanimam. ancak kerem, buyukluk gosterip affedebilecek bir insan izlenimi vermiyor bana. icten ice hep icinde tutacak bu yasanan olaylari.

    bu konuda cidden karsi tarafi affeden kisi, mutlaka karsi tarafa kendisini iyi hissettirecek mimik ve hal hareketlerde bulunur. misal ben olsam, o ozur dilerken lafini bitirmeden gidip sarilirim veya o ozur ustune ben de ozur dilerim, olmadi yarim saniyelik sarlmadansa siki siki sarilir affettigimi karsi tarafa hissettiririm. burada yasananlar tamamen gostermelik. kurumsal bir caba. bence ne marcao pisman, ne kerem affetmis. profesyonel sekilde islerini yaptiklari surece beni de pek ilgilendirmiyor aradaki fark.

    kazanilan paralar, medyadan gelen ilgi, milyon tane yorumdan sonra kerem tarafinda olusan bir ego zedelenmesi var. halisahada olsa mac cikisinda "nabuyon amk ya" diyerek cozulecek olay, psikolojik ve kisilik gelisimini tamamlamayamayacak kadar genc olan keremde belli ki ego zedelenmesi yaratmis. travmatik bir olaya evrilmis. marcao'ya yapilan irkciliga ve dislamaya varan "sen kimsin bizim cocugumuza saldiriyosun" olayi da bambaska bir mevzu.

    6 yildir amerikadayim, sirkette ben birisiyle tartistim diye birisi bana "sen yabancisin zaten, kes sesini" dese, nasil dislanmis hissederdim hayal dahi edemiyorum. birakin ulkenin yarisindan tepki gormeyi...
App Store'dan indirin Google Play'den alın