resim
Gedson Carvalho Fernandes
Takım:Beşiktaş
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.83
Uyruk:Portekiz
  • 1729
    kendisinin transferini çok isterim, bence geçen sezon çok iyi sinyaller verdi. ama transferin olmasında bu kadar ısrar edilmesine anlam veremiyorum. olmazsa biter miyiz yani, ümidi mi keselim, ne yapalım, altı üstü bir transfer. hele hele avrupa kupaları için yazılacak listelere yetişmemesi pahasına gedson'dan başka alternatife yönelinmemesi ve bugün hala taraftarın gedson beklentisine olması bana tuhaf geliyor.

    yönetim veya hocayı temize çıkarmak için bunu söylemiyorum ama, şu anki ortasahamız gayet iyi oyunculardan kurulu. tek eksik oyunu geriden kurma ve rakibi sindirecek defansif meziyetleri bünyesinde bir arada bulunduran bir 6 numara, bu olmazsa olmaz işte. taylan, berkan, morutan, cicaldau, emre kılınç, diri bir feghouli* orta 2lide şans verilebilecek oyuncular. gedson'un muadili cicaldau bana göre, gedson olmasa da olabilir. böyle düşünmeyen renkdaşlar varsa bana neden olduğunu, gedson'un neden alınması gerektiğini ve olmazsa olmaz gibi davranıldığını özelden açıklamalarını rica edeceğim. ama 6 numara şart oğlu şart. ligde bile yeri gelecek ezim ezim ezileceğiz 6 numara almadığımız için.

    yönetim için konuşmak gerekirse transferlerimiz maaş ve yaş şartları düşünüldüğünde iyi. 6 numara alamamaları facia. transfer sezonu sonuna kadar gedson'u zorlayalım varsın avrupa'ya vereceğimiz listeye yetişmesin denildiyse o zaten daha büyük facia. taraftar için konuşmak gerekirse şu günlerde bence gedson türküsü çığırmayalım derim. gedson olmazsa iyi bir transfer sezonunu komple çöpe atarız diyen var, kendileri bence saçmalıyor, hiç bir oyuncu için bu söylenemez. ama mevkide açığımız var, altı numara sıkıntı. sağ bek yedeği yetersiz, sol bek yedeği yetersiz, kaleci yedeği yetersiz, ne gedson'u?
App Store'dan indirin Google Play'den alın