• 152
    çok önemli başarılara imza atan milli takımımız. ancak daha önce de telaffuz edildiği gibi bir eşik var ve o eşiği bir türlü aşamıyoruz maalesef. oyunun mücadele ve savunma kısmına gerçekten söyleyecek söz yok. hatta zorluk derecesi yüksek maçlarda farklı hücum varyasyonlarıyla rakibin savunma dengesini bozmak adına ekstra işler de yapıyoruz. ama gamova, tijana boskovic ve paola egonu gibi bir bitiriciye sahip olamadığımız her turnuvada benzer sonuçları göreceğiz.

    oyunun sıkıştığı anlarda takımı rahatlatacak, bloğun üstünden vurabilecek bir skorere sahip olmanın ne demek olduğu 3 eylül 2021 türkiye sırbistan kadın voleybol maçında çok daha net bir şekilde görüldü. 2. ve 3. setlerin sonunda ebrar'ın eline baktığımız, iki seti de koparıp maçı alabilecek fırsatları yakalamışken bir anda 2-1 geriye düştük. rakip takım ise bu iki sette neredeyse her topu boskovic üzerinden oynarak maçı kazandı. bütün savunma konsantrasyonu kendisi üzerindeyken bile bu birinci hücum opsiyonundan vazgeçmediler.

    ebrar'ın kırılma anlarındaki pozisyonları kesinlikle kolay bitirilebilecek pozisyonlar değildi, blok yerleşmiş, savunma da olabildiğince topluydu. buralardan ekstra sayıları çıkarmayı başarabilecek bir oyuncumuz olsaydı şu an bambaşka şeyler konuşuyor olabilirdik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın