• 102
    takımın başında sanıyorum 3. yılını dolduran hocamızın ve transferde onun ağzının içine bakan yönetimimizin nedense transfer sezonu bitene kadar eksikliğini hissetmedikleri mevki, daha anlaşılır bir dille defansif orta saha. geçen sene ligin en iyi defansif orta saha performansını gösteren türk oyuncu da bizim kadromuzda üstelik ama buna rağmen eksikmiş bu bölge. yani takım çok iyi oynayacak da işte burada eksiklik olduğu için, taylan yetersiz olduğu için oynayamıyor takım. 3 senedir çünkü hep oynuyordu, hatta geçen sene taylan ile de oynuyordu da bu sene oynayamamaya başladı.

    çok övülen, hocamızın basın toplantısında ismini zikrettiği fernando bizdeyken de fernando eleştiriliyordu bu arada ama şimdi kimse hatırlamaz tabii o günleri.

    gedson için uğraşıldı denmesin bir de, gedson çok net bir, nefis bir 8 numaradır. tam bir box to box'tır. taylan bir lig maçında topu ayağının altından kaçırana kadar sorun yoktu 6 numarada şimdi bir anda sorun oldu.

    fatih hoca bahaneler üretmek yerine maçları tekrar bir izlesin de şu takıma artık biraz derli toplu futbol oyantsın.

    bu arada fernando'nun 6 numara performansını öven fatih hocamız kendisini 8 numara olarak da kullanmıştır. madem 6'da iyi e bırak kalsın orada adam işte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın