resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 2693
    fransa'ya gittiği söylenen oyuncu.

    şimdi basamak basamak olaya bakalım:
    1. fatih hoca, her zamanki gibi ocak transfer dönemi öncesine işaret ediyor ve burası için muhammedi, irfanı, viscayı istiyorum diyor. malum durumlar ile birlikte yönetim muhammedi transfer ediyor, yapılan kap bildirimine göre 2 m dolar (euro değil) kira ücreti ile birlikte 4 m dolar opsiyon koydurmuşuz. yarım dönem için 400 bin, bir sezon için ise 700 b dolar oyuncuya para ödenecek.

    2. eleman iyi ya da kötü yarım dönem oynuyor. o zaman hiç gece hayatı vs çıkmıyor tabii.

    3. muhammed yeni döneme iyi başlayamıyor. o zaman oyuncuya karşı işte biz bunu orada burada gördük vs. muhabbetleri başlanıyor. dikkat edilirse 2.4 m dolar oyuncuya zaten gömülmüş. bu oyuncunun kazanılmasına karşı herhangi bir çaba vs olmuştur ama bilinmez haliy.e

    4. hoca oyuncu her gol kaçırdığında eller kollarla tepki, basın toplantısında oyuncuyu gömme, yerin dibine sokma gibi bilumum aktiviteyi yapıyor. aynı hocam maalesef babel, emre akbaba için herhangi bir açıklaması yok, akbaba denilen adama penaltı attırılarak şampiyonluk belki de gidiyor. üstüne üstlük sözleşme de uzatılıyor.

    5. oyuncuya karşı "paslı oyunu öğrenemedi, duvar olmadı vs. deniliyor". buna karşılık herhangi bir çalışmanın yapıldığı da muamma, ki bu adamın fenere attığı golün birebir aynısını çalıştığını da videolarda görmüştük.
    6. hocanın 2 senedir takip ediyoruz dediği, ancak 2 sene boyunca kıymeti kendinden menkul olan bu oyun tarzına * uyum sağlayıp sağlayamadığı anlaşılamayan bir oyuncu, ya 6 milyon euroya, ya da 10 milyon euroya (4'ü zamalek'e olmakla birlikte) satılmış. zaten bu adama biz 2.4 milyon dolar (yaklaşık 2 milyon euro) gömmüşüz. bunun kazancı 4 milyon euru civarında.

    bunlara ek, bazı twitter hesaplarından "siz içerideki bilmezsiniz, hoca ne yapsa doğrudur" tayfası da yorumlara başlamış. aynı gomis-mustafa cengiz(a.albayrak) muhabbetine benziyor değil mi? çok para istedi, asansörde selam vermedi vs vs.

    şimdi toplayalım, işin iyi tarafı şu, yarım dönem bir oyuncudan 4 milyon euro kar, allah bereket versin. kötü değil. bu oyuncudan en fazla ne kadar kazanabilirdik? 15 milyon euro (ki bizim oyuncu transferlerimizi düşündüğümüzde anormal iyi bir rakam bu) 'ya satsak bile elimizde 10 m euro civarında bir para olacak, ki mustafanın da bizim sözleşmeyi kabul edip etmeyeceği belli değil. elindeki 4 milyon euro daha makul gibi görünebilir.

    kötü olan şu, potansiyeli olan hem de net potansiyeli olan bir oyuncuyu kaybettik. bugün maalesef diagne, babel, feghouli ve falcao'dan çıkılamadığı için ve hocanın da transfermarkta göre yaklaşık 35-40 arasında bir oyuncu (senelik 10 transfer) aldırdığı düşünüldüğünde yine bu paranın net bir oyuncuya gitmeyeceği belli. umarım yanılırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın