resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 2668
    iş yerindeki rakip takım taraftarı olan arkadaşlarımın yüzünde şampiyon olmuşcasına bir gülümsemeyle mohammed gidiyormuş dediği futbolcumuz. varın gerisini siz hesaplayın.

    6 ayda oyuncu öğütmeye devam ediyoruz. bakıp, izleyip, takip edip alıyoruz. ıhh olmadı deyip geri yolluyoruz.

    yazar ismi vermeyeyim ama bu entryi okursa kendisinden bahsettiğimi anlayacaktır; falcao gelip sakatlık harici performans veremediğinde ısrarla sistemin falcao'ya pozisyon üretmediğini söylüyordum. yazar arkadaş da sistem değil fizikli bir forvet türkiye liginde sindirilmez ve iş yapar diyordu. gelinen noktada fizikse fizik, şutsa şut, kafaysa kafa her şeyi olan bir forvetimiz geldi. oyuna girdiği ve bunu nasıl kaçırırsın dediğimiz kaç tane pozisyon sayabiliriz mohammed için?

    genç kadro kuruyoruz, geleceğin yapılanması diyoruz, şu anki piyasada avrupa için komisyon parası sayılabilecek paralara mohammed gibi bir oyuncuyu alabiliyoruz ama sonu böyle bitiyor.

    bir taraftan da içerde ne olduğunu bilemeyizciler ve işkembeden kanatlı medyanın uydurma haberlerini getirip önümüze koyanlar türüyor.

    marcao halil'e tokat atmış. ispat? yok.

    onyekuru cenaze diye izin almış partiye gitmiş. ispat? yok.

    donk sex partisi yapmış. ispat? yok.

    mohammed gece hayatı içkiye bulaşmış. ispat? yok.

    ama futbolcu itibarını ve performansını düşüren bu haberlere destek olup ısıtıp ısıtıp önümüze koymakta bir beis görmüyorlar.

    mohammed adına gerçekten mutluyum. hem modern futbolu oynatan, çağa ayak uyduran bir teknik ekiple kariyerine devam edecek hem de bu leş federasyon ve kurulları ile örülmüş kaotik ortamdan uzaklaşıp futboluna bakacak.

    galatasarayım için ise taraftara sabır diliyorum. diagne, falcao, babel , akbaba olursa halil ya da mohammed yerine düşünülen ne vereceği belirsiz x bir forvete en az ocak en fazla yaza kadar katlanmak zorunda kalacağı için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın