resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 2631
    arkadaşlar mohamed konusunda bilmediğimiz çokça şey var. hocanın geri kazanmak için çok fazla çaba verdiği söyleniyor. ailesinin hala mısır'da olması bile bazı şeyler söyleyebiliyor bize. üstelik eşi yeni doğum yaptı, buna rağmen adam 8 aydır istanbul'da tek başına yaşıyor, ailesini yanına almıyor.

    ilk geldiği dönemde tesislerde kalmış. iddialara göre olaylar tesislerden ayrılıp kendi evine çıktıktan sonra başlıyor. bazı organizatör diyebileceğimiz insanlara bulaştığı söyleniyor, sinan yılmaz da son sports digatale videolarında bahsetmişti, herkes anlamıştır muhtemelen konuyu. hatta bu olaylardan eşinin haberi de olmuş, film bundan sonra kopuyor zaten, aile hayatı alt üst oluyor, performans düşüklüğü de bundan sonra başlıyor.

    ayrıca bize gelmeden önce de fransa'ya transfer olmak istediği konuşuluyordu. zamalek kulübü st etienne ile sorun yaşamasaydı muhtemelen oraya gidecekti, zamalek gurur yapıp inat etmişti, adam mecburen buraya gelmişti, herkes hatırlar o süreci. belli ki adamın aklı hala fransa'da.

    çok gelecek vaat eden bir profildi mohamed, ancak alınan bu karara da saygı duyuyorum. mohamed'in ayrılması demek oyun planımıza daha iyi uyum sağlayacak halil dervişoğlu'nun takıma katılması anlamına geliyor. kiralama bedeli + bonservisine 5m € para ödedik, galatasaray muhabirlerinin bir çoğu 8m € + sonraki satış karından %20 ile sattığımızı belirtiyor. 6 ayda 3m €'lu karın yarında gelecek satışlarından da oldukça iyi bir para kazanma şansımız oluyor. beklentilerimiz daha fazlaydı ancak futbolda böyle şeyler var, umarım güzel bir kariyeri olur. yolu açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın